Monday, 5 March 2012

KRU BOAT DIBAYAR UNTUK MELAKUKAN SEKS BERSAMA WANI JALANG

Tengku Fakry dilihat semakin mengikut telounjuk betina bernama wani jalang. apa yang didengar sekarang tengku fakry telah dihasut oleh betina jalang ke singapura untuk bershoping sakan menghabiskan duit tengku Fakry.tak cukup elaun kasih sayang dihabiskan lagi dengan pembelian jam berharga rm100 ribu ringgit. pelik dan hairan bagaimana tengku fakry boleh mengikut apa sahaja kemahuan betina jalang itu?

khabar dari phuket memberitahu pada kak yang sibetina jalang telah membayar kru boat untuk memuaskan nafsu serakahnya. didepan tengku Fakry si betina jalang sungguh pandai berlakon tetapi dibelakang tengku fakry dijajanya burit untuk diberikan kepada lelaki lain sampaikan kru boat pun boleh.tengku Fakry mungkin tidak tahu tetapi inilah kebenarannya megenai wanita jalang beranama wani.

jika kru boat pun dah merasai burit betina jalang bagaimana dengan lelaki lain di Kuala Lumpur? Tengku Fakry tidak tahu ke mana betina jalang itu pergi. alasan yang mudah diberikan betina jalang adalah untuk berjumpa kawan tetapi hakikatnya si betina jalang itu melepaskan nafsu nya dengan jantan lain.

tengkur fakry telah ditikam dari belakang, untuk apa tengku fakry terus membela seorang betina jalang yang burit nya sudah diratah ramai orang? untuk apa tengku Fakry memberikan kemewahan kepada betina jalang jika sudah terbukti betina jalang menghancurkan tengku fakry.

betina jalang sudah mempunyai dua orang anak, betina jalang tidak menjaga anak yang dikandungkan. mana mungkin betina jalang nak menjaga tengku Fakry bila Tengku Fakry susah pada masa akan datang. sekarang betina jalang menghabiskan duit Tengku Fakry tetapi bila sampai masaanya Tengku fakry akan ditinggalkan begitu sahaja.


Tengku Fakry sudah lupa amanah yang beliau janji pada Raja Perempuan. Kak harap tengku fakry kembali kepada landasan yang sebenar. jangan kerana si betina sundal Ku Fakry rosak binasa dan tidak menjadi sanjungan rakyat kelantan dan rakan taulan tengku sendiri.

1 comment:

  1. She went to singapore recently with her new boyfren. Wanna see the pic? PM me. Marrissaalia@gmail.com

    ReplyDelete